POLISI PENGHANTARAN, PEMBATALAN DAN PEMBAYARAN BALIK


Pembatalan Sebelum Penghantaran

Jika anda membatalkan pesanan anda atau pesanan dibatalkan oleh sistem  dan  dihantar dari gudang kami, sila maklumkan kepada customer service kami dan nyatakan no order beserta jumlah bayaran ,serta sebab pembatalan, pihak kami akan membuat proses refund di  pada bulan tersebut.


Syarat pengembalian

DROPSHIP/PELANGGAN

Jika terdapat kerosakan produk, maklumkan kepada customer servis kami , dan produk hendaklah dipulangkan dalam masa 7 hari ,nyatakan no order, produk, kuantiti , tarikh terima dan tracking no courier, untuk penghantaran kepada pihak Nurul Mall , boleh gunakan courier J&T dan gunakan khidmat DFOD, dimana pihak Nurul Mall akan membayar kos pengeposan semasa menerima pembungkusan produk yang dipulangkan. Maklumkan no tracking pemulangan kepada pihak Nurul Atiqah Holding untuk tindkaan selanjutnya .

  1. Perubahan pesanan dan pembatalan pesanan tidak akan dibenarkan setelah pembayaran disahkan. 

  2. Kami berhak untuk menolak sebarang pembatalan, bayaran balik yang dianggap tidak sesuai atau tidak munasabah. 

SYARAT BAYARAN BALIK

Bayaran balik penuh anda akan dijelaskan  setelah kami menerima dan memeriksa barang yang dipulangkan di Nurul Mall.com. Setelah barang yang dipulangkan memenuhi syarat yang ditetapkan , proses bayaran pada bulan tersebut.


Alamat Penghantaran

Sila pastikan alamat untuk penghantaran lengkap  , pastikan nama penerima, poskod dan no telefon adalah tepat , pihak kami tidak akan bertanggungjawab jika terdapat kesalahan penghantaran oleh pihak courier .


Semua penghantaran semula barang kepada anda akan dicaj untuk caj penghantaran yang berkaitan yang akan didedahkan atas permintaan untuk percubaan penghantaran kedua.


Masa penghantaran

tempoh penghantaran adalah 3-5 hari bekerja , bergantung kepada keadaan semasa  lokasi , jika terdapat isu kerosakan bencanan alam,  kemungkinan akan ada isu kelewatan , bagaimanapun pihak kami akan sentiasa maklumkan keadaan semasa dan proses penghantaran.


Tracking Number

Setelah barang diambil oleh rakan kongsi penghantaran kami, ID penjejakan untuk pakej akan tersedia. Sebarang komunikasi hendaklah melalui e-mel/aplikasi mudah alih/sms. Untuk produk atau perkhidmatan yang tidak ketara, pengesahan pesanan dan resit akan dimaklumkan melalui e-mel/aplikasi mudah alih/sms. Bukti pembelian, invois atau pesanan penghantaran akan tersedia.

  1. pelanggan / pembeli boleh menyemak ID penjejakan dekat laman sesawang semula di bahagian pesanan / "order" yang telah dibuat 

  2. tekan pada bahagian "view" untuk melihat semula pesanan yang telah dibuat dan disitu pelanggan akan melihat id penjejakan beliau 

Kami berhak untuk meminda polisi ini dari semasa ke semasa jika dianggap perlu, di mana tiada pemberitahuan atau kelulusan awal daripada pelanggan diperlukan.